Rulada cu mascarpone si afine
Pentru blat:
- 6 oua;
- 6 lg zahar;
- 4 lg faina;
- 2 lg cacao;
- un plic zahar vanilat.
Pentru crema:
- 125 g mascarpone;
- 125 ml frisca;
- 100 g zahar pudra;
- jum. plic de zahar vanilat;
- cateva linguri de dulceata de mure sau de afine.
Pentru glazura:
- 125 g ciocolata;
- 50 ml frisca lichida;
- 25 g unt.
Crema: se bate frisca si se adauga branza mascarpone batuta spuma cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat. Se mixeaza bine si se intinde un strat uniform pe foaia de rulada. Deasupra se pun cateva linguri de dulceata si apoi se ruleaza usor si se adauga la frigider timp de o ora.
Glazura: se prepara pe baie de aburi, din frisca, ciocolata si unt si se decoreaza dupa bunul plac.
Comentarii
Trimiteți un comentariu