Prajitura fanta


Ingrediente:

Blat (pt o tava de 35x25): 6 oua, 100 ml ulei, 6 lg zahar, 2 lg cacao, 4 lg faina, un plic praf de copt;
Crema: 500 gr branza de vaci, 200 gr unt, 150 gr zahar,.
Glazura: 850 ml suc deportocale (sau Fanta), 2 plicuri budinca de vanilie, 5 lg zahar.

Mod de preparare:

Blat: Se amesteca galbenusurile cu zaharul; se adauga uleiul treptat si se mixeaza pentru a se omogeniza cat mai bine; se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacao; se adauga si albusurile batute spuma si se da amestecul la cuptor pentru aprox. 25 de minute.
Crema: se freaca untul cu zaharul pana devine spuma si apoi se adauga branza, esenta de vanilie si se mixeaza bine. Crema se intinde pe blatul racit si se da la frigider.
Glazura: se prepara budinca dupa indicatiile de pe plic doar ca in loc de lapte se pune sucul de portocale.

Comentarii

Cea mai vizualizata reteta!