Prajitura fanta
Ingrediente:
Blat (pt o tava de 35x25): 6 oua, 100 ml ulei, 6 lg zahar, 2 lg cacao, 4 lg faina, un plic praf de copt;Crema: 500 gr branza de vaci, 200 gr unt, 150 gr zahar,.
Glazura: 850 ml suc deportocale (sau Fanta), 2 plicuri budinca de vanilie, 5 lg zahar.
Mod de preparare:
Blat: Se amesteca galbenusurile cu zaharul; se adauga uleiul treptat si se mixeaza pentru a se omogeniza cat mai bine; se adauga faina amestecata cu praful de copt si cacao; se adauga si albusurile batute spuma si se da amestecul la cuptor pentru aprox. 25 de minute.
Crema: se freaca untul cu zaharul pana devine spuma si apoi se adauga branza, esenta de vanilie si se mixeaza bine. Crema se intinde pe blatul racit si se da la frigider.Glazura: se prepara budinca dupa indicatiile de pe plic doar ca in loc de lapte se pune sucul de portocale.
Comentarii
Trimiteți un comentariu