Islere

Primele mele Islere....foooarte gustoase

Ingrediente pentru aluat:

  • 15 lg ulei;
  • 15 lg lapte;
  • 10 lg zahar;
  • 1 lgt amoniac;
  • 300 gr faina.
Ingrediente pentru crema:

  • 1/2 l apa sau lapte;
  • 5 lg faina;
  • 2 galbenusuri;
  • 100 gr unt;
  • 5 lg zahar.
Faci un aluat  pe care il intinzi, il tai rondele cu un pahar mic, pe care le pui intr-o tava tapetata cu faina. Dai tava la cuptor la foc potrivit.
Crema: pui laptele la fiert; freci galbenusurile cu zaharul si faina si le adaugi peste lapte si dai la fiert pana se ingroasa/ Incorporezi si untul si lasi la racit, dupa care lipesti cate doua rondele cu ajutorul cremei, iar deasupra pui glazura.

                                                                           Pofta buna!


Comentarii

Cea mai vizualizata reteta!