Bulgarasi cu migdale
O noua provocare - o reteta raw vegan gustoasa si simpla
Ingrediente bulgarasi raw:
2 ceşti făină de migdale½ ceaşcă pudă raw de cacao (deocamdata am avut doar cacao simpla)
¼ ceaşcă lapte de cocos
1/2 ceaşcă sirop de agave
Un praf de sare
Mod de preparare:
Amestecaţi toate ingredientele uscate într-un blender. Separat, amestecaţi într-un castron ingredientele umede. Adăugaţi peste ingredientele uscate şi amestecaţi în blender până la omogenizare completă. Dacă aluatul nu se leagă, puteţi adăuga puţină apă. Formati bulgarasii cu mâna liberă, Daţi la congelator pentru circa 2 ore, sau până se întăreşte şi răceşte aluatul.
Serviţi cu sucuri de fructe, ceai, cafea, lapte.
Comentarii
Trimiteți un comentariu