"𝔹𝕒𝕣𝕟𝕚" 𝕕𝕖 𝕔𝕒𝕤ă
"𝔹𝕒𝕣𝕟𝕚" 𝕕𝕖 𝕔𝕒𝕤ă - varianta vegană delicioasă și pentru persoanele alergice la ouă/lactate
INGREDIENTE:
140 gr făină
70 g sirop de arțar
50 ml ulei
150 ml lapte vegetal
40 g ulei de cocos
Un praf de sare, vanilie, rom
5 g praf de copt bio
2-3 g turmeric pudră
30 g fulgi de cocos
MOD DE PREPARARE:
După cântărire, am amestecat toate ingredientele uscate într-un bol.
În alt bol am adăugat ingredientele lichide, iar după omogenizare am incorporat ingredientele uscate.
A rezultat o compoziție densă.
Am pus compoziția în tava din silicon cu forme de ursuleți.
I-am copt în cuptorul încins timp de 20-30 minute, la foc potrivit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu