"𝔹𝕒𝕣𝕟𝕚" 𝕕𝕖 𝕔𝕒𝕤ă


"𝔹𝕒𝕣𝕟𝕚" 𝕕𝕖 𝕔𝕒𝕤ă - varianta vegană delicioasă și pentru persoanele alergice la ouă/lactate

INGREDIENTE:

140 gr făină 

70 g sirop de arțar

50 ml ulei

150 ml lapte vegetal

40 g ulei de cocos

Un praf de sare, vanilie, rom

5 g praf de copt bio

2-3 g turmeric pudră

30 g fulgi de cocos 

MOD DE PREPARARE:

După cântărire, am amestecat toate ingredientele uscate într-un bol.
În alt bol am adăugat ingredientele lichide, iar după omogenizare am incorporat ingredientele uscate.
A rezultat o compoziție densă.
Am pus compoziția în tava din silicon cu forme de ursuleți.

I-am copt în cuptorul încins timp de 20-30 minute, la foc potrivit.


 

Comentarii

Cea mai vizualizata reteta!