𝕊ă𝕣ăț𝕖𝕝𝕖 𝕔𝕦 𝕔𝕒𝕣𝕥𝕠𝕗𝕚
𝕊ă𝕣ăț𝕖𝕝𝕖 𝕔𝕦 𝕔𝕒𝕣𝕥𝕠𝕗𝕚 (doar 3 ingrediente principale):
- 150 g cartofi (de această dată am folosit si putin cartof dulce)
- 150 g unt;
- 150 g făină
Cartofii se fierb cu puțină sare și se adaugă sub formă de piureu călduț cu untul si făina.
Se fac diverse forme și se coc la cuptor pâna se rumenesc frumos (cca15-20 min la foc mediu).
Sfaturi: eu mai ung uneori sărățelele pe deasupra cu gălbenus de ou si presar susan sau mac.
Comentarii
Trimiteți un comentariu