𝕋𝕠𝕣𝕥 𝕔𝕦 𝕒𝕝𝕓ă𝕤𝕥𝕣𝕖𝕝𝕖
𝕋𝕠𝕣𝕥 𝕔𝕦 𝕒𝕝𝕓ă𝕤𝕥𝕣𝕖𝕝𝕖
(Rețetă keto)
Ingrediente pentru blat:
30 gr unt topit
20 gr ulei de cocos
2 ouă
20 gr indulcitor cu stevie sau eritritol (eu mai fokosesc cu succes si îndulcitorul de la @grecostevia )
20 gr cacao
50 gr făină de migdale
1 linguriță praf de copt.
Se amestecă mai intâi untul si uleiul de cocos cu ouale. Se adauga treptat si toate celelalte ingrediente si se pun in tavă. Se tine in cuptor vreo 30 de minute. Se raceste blatul si se taie in doua.
Crema =》se amestecă bine toate ingredientele: 500 gr mascarpone + 50 gr indulcitor (sau după gust) + esentă de rom + colorant natural
Se asambleaza tortul, se decoreaza si se poate servi imediat sau dupa cateva ore de tinut la frigider.
Comentarii
Trimiteți un comentariu